Om Lunden

Omtrent 1 mil fra Hauge sentrum i Sokndal kommune, ligger Lunden leir- og fritidssenter.  Eiendommen er på ca. 300 dekar, og ligger vakkert til ved Årrestadvannet. Området har storslått natur med gode muligheter for rekreasjon og fritidsaktiviteter. Senteret står klart til å ta imot foreninger og lag av alle slag som ønsker uforglemmelige dager i Sør-Rogaland.

Vi har 72 sengeplasser fordelt på 20 rom (16 firemannsrom og 4 tomannsrom). Det er varmt og kaldt vann på alle rom. Sentret har også to hytter med 10 overnattingsplasser hver, som er tilgjengelig for utleie. Disse kan også leies separat.

Kjøkkenet er stort og utstyrt med kjøkkenmaskiner, samt eget kjølerom. Innkjøp av mat og matlaging må leietaker ordne selv. Vi anbefaler å ta kontakt med Kiwi Sokndal for innkjøp av mat. De leverer fraktfritt til Lunden. Kiwi Sokndal kan kontaktes på kiwi.sokndal@kiwi.no. Det er også tilgang til kiosk på Lunden som betjenes av leietaker.

Peisestue og spisestue utgjør tilsammen 195 kvadratmeter. Senteret er også egnet til kurs- og konferansevirksomhet og dessuten tilpasset rullestolbrukere.

Senteret har egen innendørs aktivitetshall som kan benyttes til sportslige aktiviteter og møter. Uteområdene består bl.a. av lekeplass, fotballbane og vannsklie. Kano og trøbåter er også gratis tilgjengelig ved Årrestadvannet. Redningsvester i de fleste størrelser finnes på sentret.

Det er ikke mobildekning på Lunden, men sentret har fasttelefon (51 47 98 57)

Hjertelig velkommen!

Leirstedet eies av Pinsemenighetene i Rogaland.